Overige video's

Caesarsalade met geroosterde groenten

Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
12 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Print

Bereiden

  1. Blancheer de repen kool 2 minuten in kokend water. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  2. Meng het brood met een scheutje olijfolie en de helft van de knoflook. Rooster het brood in een droge, hete koekenpan krokant tot croutons en houd apart.
  3. Rasp 2 eetlepels van de kaas af. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar met de geraspte kaas, de rest van de knoflook, zout en peper.
  4. Schep een beetje olijfolie door de courgettelinten en de koolrepen. Rooster ze in een hete grill- of koekenpan.
  5. Verdeel de sla over diepe borden. Leg de courgette, kool, radijs, eieren en avocado erop.
  6. Besprenkel met de dressing en bestrooi de salade met de croutons. Schaaf de rest van de Parmezaanse kaas in flinters en verdeel erover.
Voedingswaarde p.p.
Energie 730 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
12 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.