hamburger recepten

Hamburger recepten

Zo veel burgers, zo veel smaken

Zelfgemaakte hamburgers zijn het allerlekkerst! Vers van de barbecue of grill: zo’n sappig broodje hamburger stapel je helemaal naar eigen smaak. Liever geen rundvlees? Maak dan een kipburger of varieer met vis of een vegaburger! Deze hamburger recepten zijn ideaal om te maken in het weekend. Kies je topping, saus en zelfgebakken, zoete aardappel friet erbij en genieten maar! Bekijk alle hamburger recepten hier!

Hamburger bakken tips

hamburger bakken

Ben je van plan om zelf hamburgers te maken? Dan kun je misschien wel wat tips gebruiken tijdens het bakken van de hamburgers. Haal de hamburgers een half uur voor het bakken uit de koelkast, zodat het vlees op temperatuur kan komen. Dep de hamburgers vlak voor het bakken droog met keukenpapier. Verhit boter op hoge temperatuur in de pan. Bak de burgers aan beide kanten kort aan. Laat de hamburgers vervolgens op lage temperatuur in 10 minuten gaar. Kantel de burgers regelmatig. Ga je hamburgers bakken op de barbecue? Dat is natuurlijk het allerlekkerst. Ook hier duurt het ongeveer 10 minuten.

Hamburger met ei

hamburger met ei

Een hamburger met ei is een feestje op je bord! Een spiegelei of een geklutst ei, net wat jij lekker vindt. Eén ding is zeker: met een hamburger met ei heb jij het ultieme comfort food voor een gezellig barbecue-avondje in de tuin, een all American party of lekker als traktatie voor jezelf, gewoon omdat het kan. Tip: Niet alleen de hamburger, ook de broodjes worden een stuk lekkerder als je ze op het barbecuerooster  (of in de pan) legt.

Recept: hamburger met ei
Pizza
Pizza

Bestellen? Nee hoor! De lekkerste pizza maak je gewoon zelf

Alle recepten
Luxe fastfood
Luxe fastfood

Helemaal zelfgemaakt.

Lekker snacken