Overige video's

Budin de pan met banaan en kokos

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 110 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
14 g
Vezels 3 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren los. Voeg de gecondenseerde melk toe en klop glad. Voeg de kokosmelk toe.
  2. Voeg het brood toe en laat even weken. Kneed het mengsel goed door en laat 10 minuten staan.
  3. Voeg de rozijnen en kaneel toe en roer vervolgens nogmaals door. Verwarm de oven voor op 175ºC.
  4. Voeg de bananen toe en roer kort door, zodat de banaan niet te veel plet. Schep het mengsel in de vorm.
  5. Zet de cakevorm in de ovenschaal en giet water in de schaal tot halverwege de cakevorm. Bak de brood­ pudding zo au bain-marie circa 75 minuten in de oven.
  6. Laat iets afkoelen. Keer de broodpudding om uit de vorm en snijd in plakken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 110 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
23 g
14 g
Vezels 3 g
Zout 1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.