Overige video's

Buddha bowl met romige walnotendressing

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  2. Klop intussen in een blender de walnoten met de olie, azijn, knoflook, honing en 200 ml water tot een romige dressing. Voeg eventueel wat extra water toe om de dressing te verdunnen. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de lauwwarme quinoa over 4 grote kommen en leg wat kikkererwten, rodekool, avocado en feta ernaast.
  4. Schenk wat van de romige dressing erover en serveer direct.

Bereidingstip

Vervang de quinoa door bulgur of (zilvervlies)rijst.

Deze buddha bowl is perfect om restjes op te maken. Je kunt er allerlei soorten groenten en bonen in kwijt, dus variëren maar!

Wijnadvies

Huiswijn rosé of Sensas Syrah.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.