Overige video's

Bruschetta met rauwe ham, perzik en mozzarella

4 eenvoudig hapje, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Bestrijk de plakjes brood aan beide kanten met olie en gril op de barbecue rondom krokant.
  2. Wrijf de gegrilde broodjes licht in met knoflook.
  3. Gril de perzik met het snijvlak naar beneden kort op de barbecue tot er mooie grillstrepen ontstaan. Snijd de perzik in dunne plakken.
  4. Verdeel de ham en perzik over de bruschetta en leg de mozzarella erop.
  5. Besprenkel met de azijn en verdeel de basilicum erover.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.