Overige video's

Bruschetta met paddenstoelen en mozzarella

4 eenvoudig brunch, lunch, klein gerecht, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Mozzarella (147)

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en bak hierin de paddenstoelen circa 10 minuten op hoge stand tot ze gekleurd zijn. Voeg de knoflook en oregano toe en bak 1 minuut mee.
  2. Voeg de azijn toe en warm kort mee. Neem de pan van de warmtebron en voeg de peterselie toe.
  3. Rooster de sneetjes ciabatta. Leg de plakjes mozzarella op de bruschetta en verdeel de warme paddenstoelen erover. Serveer direct.

Wijnadvies

Lekker als borrelhapje bij een glas La Colombara Lambrusco, verkrijgbaar in Bianco en Rosso.

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 20 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
5 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Mozzarella (147)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.