Overige video's

Bruschetta met koriander-aioli en makreel

8 eenvoudig lunch, hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408)

Bereiden

  1. Maal het grootste deel van de koriander met de knoflook, peper en mayonaise in de keukenmachine fijn tot een groene gladde saus.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de stokbroodjes in de lengte door en in gelijke stukken. Bestrijk de snijvlakken met olie. Bak het brood met de snijvlakken naar boven in circa 10 minuten goudbruin. Laat even afkoelen tot lauwwarm.
  3. Bestrijk het brood royaal met de saus en verdeel de makreel erover. Serveer op een platte schaal, bestrooid met verse koriander.
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
3 g
Hoofdingrediënten Rode peper (408)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.