Overige video's

Bruschetta met gorgonzolacrème, gember en sesam

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 1 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Rooster het sesamzaad licht in een droge, hete koekenpan en houd apart. Mix de gorgonzola en mascarpone tot een romige crème en breng op smaak met peper.
  2. Verwarm een koeken- of grillpan. Roer de olie en knoflook door elkaar.
  3. Bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met deze knoflookolie en bak ze op middelhoge stand in een paar minuten aan beide kanten goudbruin. Laat even afkoelen.
  4. Bestrijk de broodjes met een flinke lepel gorgonzolacrème. Bestrooi met wat gembersnippers en sesam.
Voedingswaarde p.p.
Energie 370 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 11 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 1 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.