Overige video's

Bruschetta met gekonfijte tomaatjes en mozzarella

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de tomaatjes met de azijn, olijfolie en suiker circa 20 minuten in een pan op een lage stand totdat de tomaatjes helemaal zacht zijn, maar nog wel heel.
  2. Neem de pan van de warmtebron en laat afkoelen. Verwarm intussen de ovengrill voor.
  3. Besprenkel de plakken ciabatta met wat van de tomatenolie en wrijf er met de knoflook overheen. Gril het brood enkele minuten in de oven tot het knapperig is.
  4. Verdeel de gekonfijte tomaatjes over het brood, scheur de mozzarella erover en serveer direct.

Bereidingstip

Heb je gekonfijte tomaatjes over? Ze blijven in de olie nog een paar dagen goed in de koelkast.

Wijnadvies

Bij dit Italiaanse hapje schenk je Terrazzano Verdicchio Dei Castelli Di Jesi.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.