Overige video's

Bruschetta met gegrilde paprika en pecorino
Bruschetta met gegrilde paprika en pecorino
(2)

Bruschetta met gegrilde paprika en pecorino

Bruschetta is het perfecte hapje tijdens een borrel of als voorgerecht. Serveer er een frisse rosé bij.
Categorie hapje, voorgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill voor. Snijd het stokbrood in plakken. Bestrijk het stokbrood aan beide kanten met olijfolie. Halveer de knoflook en wrijf met het snijvlak van de knoflook over het warme brood.
  2. Meng de paprika's in een kom met balsamicoazijn en breng op smaak met (zee)zout. Verdeel de reepjes paprika over het gegrilde brood. Leg steeds flinters dun geschaafde pecorino en basilicumblaadjes erop.

Wijnadvies

Schenk I Am Pinot Grigio Rosé bij dit recept.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.