Overige video's

Bruine bonen met paprika en paddenstoelen

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de uien en knoflook.
  2. Schep de paprikarepen erdoor en bak ze 5 minuten.
  3. Halveer eventueel de grotere champignons. Voeg de champignons bij het paprikamengsel en bak 3 minuten.
  4. Schep de bonen en tomaten met sap erdoor en verwarm zonder te koken zodat de tomaten heel blijven.
  5. Maak op smaak met chilipoeder. Bestrooi het gerecht met peterselie. Lekker met rijst of grof bruinbrood.

Wijnadvies

Bijzonder aan te bevelen met Côtes du Rhône Villages, Que Mas Cabernet Merlot en Colombus Shiraz.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.