Overige video's

Brownietaart met zomerfruit

12 eenvoudig gebak
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g

Bereiden

  1. Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Meng de suiker met een snufje zout door het iets afgekoelde chocolade- botermengsel.
  3. Schep de bloem er luchtig door. Voeg de eieren één voor één toe en roer tot een beslag.
  4. Vet de rand van de taartvorm in en bekleed de bodem met bakpapier.
  5. Schep het beslag in de bakvorm, bak 20-25 minuten in het midden van de oven en laat afkoelen (dit kan een dag van tevoren).
  6. Klop de slagroom met de vanillesuiker. Verdeel de slagroom over de browniebodem en verspreid het fruit erover.

Variatie

Voeg 50 gram gehakte ongezouten noten toe aan het beslag.

Voedingswaarde p.p.
Energie 540 kcal
Koolhydraten 50 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
34 g
21 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.