Overige video's

Brownies

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Smelt de pure chocolade met de boter al roerend op een lage stand.
  2. Neem van de warmtebron en roer de basterdsuiker, vanillesuiker en kaneel erdoor.
  3. Giet in een kom en klop tot het mengsel een beetje is afgekoeld.
  4. Klop de eieren en bloem erdoor.
  5. Spatel de noten en 2/3 van de witte chocolade erdoor.
  6. Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de ovenschaal of taartvorm in en bekleed met bakpapier.
  7. Giet het chocolademengsel in de vorm en schud even om luchtbellen te voorkomen.
  8. Bak de brownie in de oven in 30-40 minuten gaar.
  9. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  10. Smelt de rest van de witte chocolade au bain-marie en maak met behulp van een lepel strepen over de bovenkant van de brownie.
  11. Laat opstijven en snijd in stukjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.