Overige video's

Broodquiche met spinazie en eieren

6 gemiddeld brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Snijd de korsten van het brood en bestrijk ze aan een kant met boter. Bekleed de bodem met 4 boterhammen met de besmeerde kant naar beneden en snijd bij. Bekleed de rand van de vorm met de rest van de boterhammen met de besmeerde kant tegen de opstaande rand aan. Snijd de randen netjes bij en zet afgedekt in de koelkast.

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Verhit de olie en bak de ham knapperig.
  2. Laat de spinazie uitlekken en knijp het vocht er zo veel mogelijk uit. Klop de eieren in een kom los met de crème fraîche, zout en peper en schep de spinazie en ham erdoor.
  3. Pel de gekookte eieren en halveer ze in de lengte. Giet de spinazievulling in de vorm en leg de halve eieren in een cirkel erop.
  4. Bestrooi met de kaas en bak de taart in de oven in 30-40 minuten gaar en goudbruin
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.