Overige video's

Broodomelet met knoflook en tuinkruiden

4 eenvoudig lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de olijfolie met de knoflook op lage stand tot de knoflook licht verkleurt. Schep de knoflook uit de olie.
  2. Bak de broodblokjes in de olie op middelhoge stand lichtbruin.
  3. Klop de eieren los met zout, peper en de kruiden en voeg de knoflook en broodblokjes toe. Giet alles in dezelfde pan en laat op middelhoge stand een paar minuten stollen.
  4. Draai de omelet om met behulp van een deksel of bord en laat aan de andere kant nog enkele minuten lichtbruin bakken.
  5. Lekker met een tomatensaus of een salade.

Variatie

Ook lekker met toevoeging van stukjes ansjovisfilet, olijven of kaas.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.