Overige video's

Broodje ei met spinazie en zalm

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Snijd een kapje van de broodjes af en hol ze voorzichtig uit. Smeer de binnenkant in met boter en bestrooi met zout en peper.
  3. Verdeel de zalm en spinazie over de broodjes, breek boven ieder broodje 1 ei en bestrooi met zout en peper.
  4. Bak de broodjes circa 10 minuten in de oven.
  5. Neem de broodjes uit de oven, dek af met aluminiumfolie en bak nog circa 20 minuten verder, totdat het ei is gestold.
  6. Bestrooi de broodjes met wat bieslook en serveer direct.

Bereidingstip

Kies bij voorkeur voor ronde afbakbroodjes.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Coby van der Let 06-03-2016
Heerlijk, maar een beetje lastig om het klaar te maken. Maar ik ga het zeker nog een paar keer proberen. Een dikke tien.