Overige video's

Brochette van varkenshaas

4 gemiddeld voorgerecht, hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Voorbereiden

Leg de varkenshaasblokjes in een enkele laag in een schaal. Meng rasp en sap van de citroen met de olijfolie, knoflook, 1 eetlepel peterselie en de specerijen tot een marinade. Verdeel deze over de vleesblokjes en marineer minstens 6 uur. (Kan een dag van tevoren). Leg houten spiesjes in water om verbranden te voorkomen.

Bereiden

  1. Rijg de vleesblokjes met een beetje ruimte ertussen aan de spiesen.
  2. Verwarm een grillpan of ovengrill en rooster de varkenshaas 10-12 minuten tot deze gaar is. Draai ze af en toe om en bestrijk ze met de marinade.
  3. Serveer ze bestrooid met de rest van de peterselie.

Wijnadvies

Wit of rosé graag! Chardonnay van Danie de Wet, Qué Mas en Viña Maipo. En wat rosé betreft doet u met de huiswijn, Hoop Huis of Berg Schaduw een smakelijke keuze.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.