Overige video's

Broccolisalade met zalm

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 0,3 g

Bereiden

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer 2 minuten in kokend water met zout. Laat uitlekken en spoel af met koud water.
  2. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en meng door de broccoli. Voeg de rozijnen en ui toe aan de salade en breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de zalm in circa 6 minuten gaar en goudbruin. Keer halverwege. Serveer de broccolisalade met de gebakken zalm.

Bereidingstip

Neem voor de salade 1 grote of 2 kleine bloemkolen in plaats van broccoli.

Voedingswaarde p.p.
Energie 360 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
4 g
Vezels 8 g
Zout 0,3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.