Overige video's

Broccoli met mozzarella en ansjovis

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g

Bereiden

  1. Stoom of kook de broccoli in 4-5 minuten beetgaar. Laat de ansjovis uitlekken en vang de olie op.
  2. Verhit de olijfolie en fruit hierin de knoflook en rode peper circa 2 minuten.
  3. Voeg de helft van de ansjovis toe en laat deze smelten. Schep de broccoliroosjes erdoor.
  4. Meng de ansjovisolie met het citroensap en de peterselie. Breng op smaak met peper.
  5. Meng de broccoli met de mozzarella en de rest van de ansjovis. Bedruppel met de ansjovis-kruidenolie.
  6. Lekker met biefstuk, tartaar of kip.

Bereidingstip

Broccoli combineert ook heel goed met smaakmakers als gember, sojasaus, citroenrasp en geraspte belegen kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 355 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.