Overige video's

Broccoli-brietaart met noten

4 gemiddeld lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Doe de broodmix in een beslagkom. Voeg 125 lauwwarm water en boter toe en kneed met de mixer met deeghaken of met een koele hand een soepel deeg. Laat afgedekt met vershoudfolie 15 minuten rijzen op kamertemperatuur.
  2. Verwarm de oven voor op 190°C. Klop de crème fraîche met de eieren, zout en peper. Druk het deeg uit in de vorm.
  3. Leg de helft van de brie op de deegbodem en verdeel er de helft van de cashewnoten over. Leg de broccoliroosjes erop.
  4. Schenk het eimengsel over de broccoliroosjes. Verdeel de rest van de brie en de noten erover. Besprenkel met honing en bestrooi met geraspte kaas.
  5. Bak de taart in 30-35 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.