Overige video's

Broccoli-bloemkooltaart met groene kruiden

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
14 g
Vezels 10 g
Zout 3,8 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81) Broccoli (123)

Bereiden

  1. Kook de bloemkool en broccoli 3-4 minuten, giet af, spoel er koud water over en laat uitlekken. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bekleed de ovenschaal met het deeg en druk de deegranden goed tegen elkaar. Prik met een vork gaatjes in de deegbodem. Verdeel de groenten over de taartbodem en verdeel de kaas erover.
  3. Klop de eieren los met de kookroom, tijm, rozemarijn, zout en peper. Giet dit mengsel over de groenten en kaas.
  4. Bak de broccoli-bloemkooltaart in het midden van de oven in 30-35 minuten goudbruin en gaar. Garneer met de gedroogde tomaatjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 645 kcal
Koolhydraten 62 g
Eiwit 28 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
14 g
Vezels 10 g
Zout 3,8 g
Hoofdingrediënten Bloemkool (81) Broccoli (123)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.