Overige video's

Brioche wentelteefje-sticks

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
18 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Print

Bereiden

  1. Halveer het (brioche)brood en snijd het in repen. Klop de eieren los en klop vervolgens de melk erdoor. Klop de specerijen erdoor.
  2. Leg de broodrepen in het mengsel en laat een paar tellen weken. Smelt 2 eetlepels boter in een koekenpan op een lage stand en bak hierin de broodrepen in porties in circa 15 minuten aan alle kanten goudbruin.
  3. Leg de repen op een bord en bestrooi met de citroenrasp, stroop en/of poedersuiker.

Bereidingstip

Serveer met een luxe mochaccino. Zet 200 ml sterke espresso. Verwarm 500 ml melk en schuim deze op met een melkschuimer of staafmixer. Laat 75 gram fijngehakte pure chocolade smelten in de koffie. Pureer met een staafmixer met de helft van de opgeklopte melk, totdat alles goed gemengd en schuimig is. Giet de koffie in glazen, giet de rest van de opgeklopte melk erbij en bestrooi met cacaopoeder.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 96 g
Eiwit 18 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
18 g
Vezels 3 g
Zout 0,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.