Overige video's

Breekchocolade met pistache, cranberry's en roze peper

6 eenvoudig desserts, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
12 g

Bereiden

  1. Smelt 200 gram pure chocolade au bain-marie. Neem van de warmtebron en roer langzaam de overige pure chocolade erdoor tot een egaal geheel. Giet de chocolade op de bakplaat.
  2. Bestrooi met de pistachenoten, cranberry's, peperkorrels en witte chocolade en zet in de koelkast.
  3. Neem zodra de chocolade helemaal hard is uit de koelkast en breek in circa 6 stukken. Lekker bij de koffie.

Bereidingstip

Kun je geen roze peper vinden? Laat deze dan gewoon weg in dit recept.

Wijnadvies

Castillo de las Almenas en tawny port van Sea Lord.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 31 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Paula Ruijgrok 27-03-2017
Wauw......wat een lekkernij.