Overige video's

Bread & butter pudding met kokosmelk

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Halveer de sneetjes rozijnenbrood en besmeer ze dik met de boter. Leg de sneetjes brood dakpansgewijs in de ovenschaal.
  2. Klop de eieren goed los met de kokosmelk, suiker en specerijen. Giet het eimengsel gelijkmatig over het brood en laat circa 15 minuten staan.
  3. Verwarm intussen de oven voor op 180ºC. Bestrooi de pudding met de kokos en bak in het midden van de oven in 30-40 minuten goudbruin en gaar.
  4. Laat de pudding een beetje afkoelen en serveer met lobbig geslagen room.
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
14 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.