Overige video's

Braaiworst met appelsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
13 g
Hoofdingrediënten Braadworst (10) Trostomaat (84)

Bereiden

  1. Laat de braadworsten in een laagje water tegen de kook aan in circa 10 minuten voorgaren.
  2. Verwarm de olie en fruit de ui in circa 5 minuten goudbruin en zacht.
  3. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 minuten mee.
  4. Roer de rozemarijn, appel en tomatenpuree erdoor en bak alles nog enkele minuten door.
  5. Voeg de gembersiroop en tomatenstukjes toe en laat op lage stand tot een dikke saus inkoken. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Leg de worsten op de grill en bak ze rondom bruin. Serveer ze met de appelsaus.
  7. Lekker met maïsbrood.
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 35 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
13 g
Hoofdingrediënten Braadworst (10) Trostomaat (84)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.