Overige video's

Bosvruchten met speculaascrumble

4 eenvoudig desserts
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
10 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Meng de boter met de bloem, suiker en speculaasjes en kneed tot een kruimelig deeg.
  3. Dep de bosvruchten droog en verdeel ze over de schaaltjes.
  4. Verdeel de deegkruimels erover.
  5. Bak de crumble 18-20 minuten in het midden van de oven.
  6. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  7. Lekker met een bolletje vanilleroomijs.

Bereidingstip

Vervang 25 gram van de speculaasjes door geraspte kokos.

Wijnadvies

Castillo de las Almenas Moscatel of Sealord Tawny Port.

Voedingswaarde p.p.
Energie 350 kcal
Koolhydraten 43 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.