Overige video's

Bosvruchten-ijsthee met basilicum

4 eenvoudig tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 40 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g

Voorbereiden

Leg de bessen minimaal 2 uur van tevoren in de diepvries. Kook intussen 1,5 liter water en laat hierin de theezakjes trekken tot de thee is afgekoeld. Zet dan in de koelkast.

Bereiden

  1. Verdeel de limonadesiroop en basilicum over 4 hoge glazen. Leg de ijsblokjes op een schone theedoek, vouw deze dicht en sla met een houten lepel de ijsblokjes tot gruis.
  2. Verdeel eerst de bessen en dan het ijs over de glazen en giet de afgekoelde thee erop. Serveer direct met een rietje of roerstaafje.

Bereidingstip

Laat de limonadesiroop weg voor ongezoete ijsthee.

Voedingswaarde p.p.
Energie 40 kcal
Koolhydraten 9 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Vezels 1 g
Zout 0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.