Overige video's

Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes
Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes
(74)

Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes

Categorie voorgerecht, tussengerecht
Personen 1 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
28 g
Vezels 2 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de bosui en de helft van de rucola met de knoflook. Voeg de aardappel, visbouillon en saffraan toe en kook afgedekt zachtjes 12-15 minuten.
  2. Pureer de soep met een staafmixer. Roer de crème fraîche en rivierkreeftjes erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de soep in een kom en bestrooi met de rest van de rucola.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
28 g
Vezels 2 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.