Overige video's

Bosui-crèmesoep met saffraan en rivierkreeftjes

1 eenvoudig voorgerecht, tussengerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
28 g
Vezels 2 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten Rucola (255)

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de bosui en de helft van de rucola met de knoflook. Voeg de aardappel, visbouillon en saffraan toe en kook afgedekt zachtjes 12-15 minuten.
  2. Pureer de soep met een staafmixer. Roer de crème fraîche en rivierkreeftjes erdoor en verwarm zonder te koken. Schep de soep in een kom en bestrooi met de rest van de rucola.
Voedingswaarde p.p.
Energie 545 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 22 g
Vet
Waarvan verzadigd
44 g
28 g
Vezels 2 g
Zout 3,7 g
Hoofdingrediënten Rucola (255)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.