Overige video's

Bospaddenstoelensalade met blauwe kaas

4 eenvoudig voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Hoofdingrediënten Walnoot (202) Honing (638)

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Hak de noten grof en zet apart.
  2. Snijd de paddenstoelen in plakken.
  3. Verhit de olie en fruit hierin de knoflook.
  4. Bak de paddenstoelen 2-3 minuten mee en schep ze uit de pan.
  5. Blus het bakvet af met de azijn, roer de honing erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  6. Scheur de sla iets kleiner en verdeel over borden.
  7. Leg de paddenstoelen in het midden en besprenkel met de dressing.
  8. Bestrooi de salade met de walnoten en blauwe kaas.

Bereidingstip

Vervang de blauwe kaas door repen brie of camembert.

Neem (rode)vruchtenazijn in plaats van balsamico.

Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
7 g
Hoofdingrediënten Walnoot (202) Honing (638)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.