Overige video's

Bospaddenstoelenragout

4 eenvoudig brunch, lunch, klein gerecht, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de gemengde paddenstoelen (kastanjechampignons, oesterzwammen, shiitakes) en de prei circa 4 minuten.
  2. Besprenkel tussendoor met 1 eetlepel citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  3. Bestrooi met 2 eetlepels bloem. Roer er de kruiden- of groentebouillon en 60 ml droge sherry of witte wijn door en laat binden.
  4. Schep er op het laatst 3 eetlepels crème fraîche door en serveer in een pastei-/ragoutbakje naar keuze.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.