Overige video's

Borrelbroodjes met kruidenboter en kaas

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Vezels 1 g
Zout 1 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Snijd de Italiaanse bollen horizontaal en verticaal een stukje in, zodat er blokjes ontstaan. Snijd niet helemaal tot de bodem.
  2. Meng de boter met de knoflook, peterselie en tweederde van de kaas. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel deze kruidenboter voorzichtig tussen de inkepingen van het brood.
  3. Bestrijk de bovenkant van de bollen ook met kruidenboter en bestrooi met de rest van de kaas. Bak in de oven in circa 15 minuten goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 320 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
12 g
Vezels 1 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.