Overige video's

Boontjessalade met rosbief en kokosdressing

Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.
  2. Verdeel de sla over borden. Meng de sperziebonen met de koriander, rosbief, rode ui en taugé.
  3. Meng de ingrediënten voor de dressing en giet deze over de salade. Bestrooi de salade met ei en bosui.
Voedingswaarde p.p.
Energie 230 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 19 g
Vet
Waarvan verzadigd
11 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.