Overige video's

Bonte bonensalade

4 gemiddeld lunch, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep de sjalotjes met bakvet erdoor. Schep de bonen, kerstomaten, paprikablokjes en peterselie door elkaar. Spatel de dressing erdoor.

Bereiden

  1. Verhit de olijfolie en fruit hierin de sjalotjes.
  2. Meng de ingrediënten voor de dressing en schep de sjalotjes met bakvet erdoor.
  3. Schep de bonen, kerstomaten, paprikablokjes en peterselie door elkaar. Spatel de dressing erdoor.

Variatie

Neem in plaats van witte bonen flageolets en breid de salade uit met fijngesneden rucola of tuinkers. Vervang de kappertjes door geroosterde pistachenoten of pijnboompitten.

Wijnadvies

Perfect met droge witte huiswijn. Open ook rustig een fles witte J.L. Cevenne. Eveneens aan te bevelen zijn de Sauvignon Blancs van Jean Sablenay, Danie de Wet, Berg Schaduw of Indomita.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.