Overige video's

Bonenstoof met spekjes en salie

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (91)

Bereiden

  1. Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan lichtbruin en krokant. Schep ze uit de pan.
  2. Hak de helft van de salieblaadjes en zet apart.
  3. Schep de overige salieblaadjes, sperziebonen, aardappelpartjes en bouillon in een pan. Breng aan de kook en kook zachtjes 6-7 minuten.
  4. Voeg de partjes peer toe en stoof nog 3-4 minuten.
  5. Schep de spekblokjes erdoor. Bestrooi de bonenstoof voor het serveren met de gehakte salie.

Variatie

Vervang de spekblokjes door reepjes rauwe ham.

Voedingswaarde p.p.
Energie 375 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
5 g
Hoofdingrediënten Sperzieboon (91)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.