Overige video's

Bonensalade met groenekruidendressing

4 gemiddeld lunch, tussengerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de sperziebonen en tuinbonen in 8 minuten beetgaar. Voeg de laatste 5 minuten van de kooktijd de peultjes toe.
  2. Giet de bonen af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken.
  3. Meng alle ingredienten voor de dressing.
  4. Meng alle bonen, peultjes en tomaten met de dressing door elkaar.
  5. Verdeel de rucola over borden. Schep de bonensalade erop en verdeel de kaas erover. Lekker met focacciabrood.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.