Overige video's

Bonensalade met gegrilde vis

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g

Bereiden

  1. Maal de ingrediënten voor de dressing in een keukenmachine glad. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Kook de tuinbonen, sperziebonen en doperwten circa 3 minuten. Giet af en spoel kort onder koud water.
  3. Meng 3/4 van de dressing door de groenten.
  4. Verhit een grillpan op een hoge stand en gril hierin de vis in 3-4 minuten aan beide kanten gaar.
  5. Serveer de vis met de bonensalade en besprenkel met de overige dressing.

Variatie

Vervang de kabeljauw door een andere stevige witvis, bijvoorbeeld tilapia.

Voedingswaarde p.p.
Energie 330 kcal
Koolhydraten 16 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.