Overige video's

Bonensalade met bloemkool en knolselderij
Bonensalade met bloemkool en knolselderij
(19)

Bonensalade met bloemkool en knolselderij

Peulvruchten zijn een goede basis van vegetarische maaltijden. Zo ook deze bonensalade met bloemkool, avocado en feta. Een gezonde, vullende maaltijdsalade die snel op tafel staat.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de bloemkool en knolselderij met de oregano en paprikapoeder en verdeel over een bakplaat. Bestrooi met zout en peper en besprenkel met de helft van de olijfolie. Rooster circa 25 minuten in het midden van de oven. Schep de laatste 10 minuten de kidneybonen erdoor.
  2. Verdeel de rucola over 4 borden. Besprenkel de avocado met 2 eetlepels citroensap. Meng de rest van het citroensap en de overige olijfolie met de honing en mosterd tot een dressing.
  3. Verdeel het groentemengsel over de rucola. Leg de avocado erop, bestrooi met de feta en giet de dressing erover. Bestrooi met de bosui.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Neetje 06-02-2022
Onmeunig lekker. Nog een zuurtje (augurk) erbij in.
Echt heerlijk.
Neetje
06-02-2022
Onmeunig lekker. Nog een zuurtje (augurk) erbij in.
Echt heerlijk.
Lees meer