Overige video's

Bonen-venkelsalade met ham en basilicumolie

4 eenvoudig brunch, lunch, klein gerecht, voorgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Schep de venkel, rode peper, rucola, peterselie, bonen en ham door elkaar.
  2. Pers 1 citroen uit en snijd de andere citroen in partjes. Meng de ingrediënten voor de basilicumolie met het citroensap, zout en peper.
  3. Meng de salade met de kruidenolie en schep in 4 kopjes. Bestrooi met de Parmezaanse kaas en garneer met een partje citroen.

Bereidingstip

Vervang de cannellinibonen in dit recept door witte bonen.

Neem in plaats van gekookte ham eens rauwe ham of gerookte kipfilet.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.