Overige video's

Bonbon van pure chocolade en granaatappel

Zelf bonbons maken is helemaal niet moeilijk! Dit recept voor bonbons van pure chocolade heb je zo gemaakt. Lekker bij de koffie of als afsluiter van meerdere gangen.
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Rooster het amandel­schaafsel goudbruin in een droge, hete koekenpan. Houd apart. Verwarm de chocolade au bain-­marie met een snuf kaneel, tot bijna alle klontjes zijn gesmolten. Neem de schaal van de pan en klop met een garde de laatste klontjes glad.
  2. Laat al roerend de choco­ lade iets afkoelen en schep dan het amandelschaafsel erdoor. Maak met 2 lepels 12 kleine bergjes op het bakpapier. Verdeel de granaatappelpitjes erover, druk ze een beetje aan en laat helemaal afkoelen. Lekker met een espresso.
Voedingswaarde p.p.
Energie 265 kcal
Koolhydraten 23 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
8 g
Vezels 4 g
Zout 0 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.