Overige video's

Bolletjes met cranberry-abrikozenchutney en geitenkaas

4 eenvoudig ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Geitenkaas (28) Honing (626)

Bereiden

  1. Verwarm de ovengrill voor. Snijd dunne kapjes van de broodbolletjes en hol de bolletjes uit.
  2. Meng de cranberrycompote met de rozijnen, jam en een snufje peper. Schep in ieder bolletje een flinke lepel van deze chutney en leg daarop een plakje geitenkaas.
  3. Verdeel een beetje honing en tijm erover. Gratineer de bolletjes niet te dicht onder de ovengrill tot de kaas licht verkleurd is.

Bereidingstip

Vervang de geitenkaas in dit recept door brie of camembert.

Neem ook eens sinaasappelmarmelade in plaats van abrikozenjam.

Voedingswaarde p.p.
Energie 215 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,5 g
Hoofdingrediënten Geitenkaas (28) Honing (626)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.