Overige video's

Bolletje appel en ei met yoghurtshake

Gezond, lekker en zo klaar! Deze broodjes met appel en ei zijn handig om mee te nemen naar school of je werk. Kinderen smullen hiervan! De yoghurtshake met banaan is een heerlijke afsluiter.
Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 1 g
Print

Bereiden

  1. Kook het ei hard. Snijd een kapje van het broodje. Hol het broodje iets uit en bewaar het broodkruim voor paneermeel.
  2. Pel het ei en snijd het in kleine blokjes met behulp van een eiersnijder. Snijd de appel in kwarten. Verdeel 1 appelpartje in kleine blokjes en stop de andere partjes in de lunchtrommel.
  3. Schep het ei, de appelblokjes, komkommer, mayonaise en kerriepoeder naar smaak met zout en peper door elkaar. Vul het broodje met dit mengsel en stop in een lunchtrommel.
  4. Pureer de ingrediënten voor de yoghurtshake met een staafmixer of in een blender. Schenk de drank in een goed afsluitbare beker.

Bereidingstip

Voeg aan de lunchtrommel wat tomaatjes en witte druiven toe.

Liever een zoete sandwich? Besmeer 2 sneetjes bruinbrood met pindakaas, jam of honing en leg plakjes banaan ertussen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 585 kcal
Koolhydraten 80 g
Eiwit 21 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.