Overige video's

Boerenkoolquiche met geitenkaas

Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Verhit de olie en bak hierin de uien circa 10 minuten op middelhoge stand.
  3. Voeg de boerenkool toe en bak circa 5 minuten mee.
  4. Meng in een kom de eieren met de slagroom, pesto en geitenkaas en breng op smaak met zout en peper.
  5. Roer de boerenkool door het eimengsel.
  6. Bekleed de quichevorm met het deeg en druk de plakjes goed tegen elkaar.
  7. Schenk de vulling op het deeg en bak de quiche in de oven in circa 35 minuten goudbruin en gaar.
  8. Lekker met een salade.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Tineke Postma-van Eekeren 13-03-2018
Het was echt een super gerecht! Wij hebben het als warme maaltijd gegeten en vonden het beiden overheerlijk. Ik ga het zeker nog eens maken. Ik heb crème fraîche gebruikt in plaats van room en harde geitenkaas in plaats van zachte. Verder heb ik er iets meer pesto in gedaan (ongeveer 2 eetlepels).