Overige video's

Boerenkoolquiche met artisjok en geitenkaas

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
33 g
Vezels 4 g
Zout 2,2 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Vet de quichevorm in.
  2. Verhit de olie en roerbak hierin de boerenkool circa 5 minuten op middelhoge stand.
  3. Meng intussen de eieren met de room en mosterd. Bekleed de vorm met het bladerdeeg.
  4. Verdeel de boerenkool, artisjok en geitenkaas over de taart. Giet het eimengsel erover en bak de quiche circa 40 minuten in de oven.
  5. Laat de quiche een beetje afkoelen in de oven en serveer lauwwarm.

Wijnadvies

Pinot Gris van J. Meyer.

Voedingswaarde p.p.
Energie 785 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 24 g
Vet
Waarvan verzadigd
60 g
33 g
Vezels 4 g
Zout 2,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.