Overige video's

Boerenkoolpannenkoekjes met varkensfilet

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
10 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124) Boerenkool (39)

Bereiden

  1. Kook de aardappelen met zout in 20 minuten gaar. Kook de boerenkool met zout in 15-20 minuten gaar.
  2. Giet de aardappelen en kool af en laat de kool goed uitlekken.
  3. Stamp de aardappelen fijn en meng de kool erdoor.
  4. Meng er de bloem, eieren, eiwitten, crème fraîche, melk en wat peper door tot een stevig beslag.
  5. Verwarm de oven voor op 120°C. Bak in een koekenpan pannenkoekjes van 10-12 cm circa 3-4 minuten per kant.
  6. Houd de pannenkoekjes warm in de oven.
  7. Bestrooi het vlees met zout en peper en bak 5 minuten per kant. Serveer ze bij de boerenkoolpannenkoekjes.
Voedingswaarde p.p.
Energie 725 kcal
Koolhydraten 44 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
40 g
10 g
Hoofdingrediënten Aardappel (124) Boerenkool (39)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.