Overige video's

BLT-burger met blauwe kaas

Hamburgers maken is leuk! Varieer eens op de standaard hamburger met deze BLT-burger met blauwe kaas. Bacon, rode ui, augurken, mayonaise, en ketchup kunnen niet ontbreken in dit recept. Lekker van de barbecue!
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g
Vezels 5 g
Zout 4 g
Print

Bereiden

  1. Steek de barbecue aan. Snijd de ribeye eerst in repen en hak dan zo fijn mogelijk.
  2. Meng het vlees met de mosterd en pepersaus naar smaak. Vorm er 4 hamburgers van en leg ze afgedekt in de koelkast.
  3. Rooster de uien op een bakplaat op de barbecue of in een koekenpan 4-5 minuten. Leg de bacon ernaast op de barbecue en rooster in 4-5 minuten krokant. Keer af en toe om.
  4. Bestrijk de snijkanten van de broodjes met olie en rooster op de barbecue zodat er grillstrepen ontstaan. Gril de burgers 2 minuten. Draai ze om, leg de kaas erop en rooster nog 2 minuten.
  5. Bestrijk de onderste broodhelften met ketchup en verdeel de sla, tomaat, augurk, burgers, ui en bacon erover. Zet de broodkapjes erop.
Voedingswaarde p.p.
Energie 665 kcal
Koolhydraten 32 g
Eiwit 50 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g
Vezels 5 g
Zout 4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.