Overige video's

Bloemkooltabouleh met krab en garnalen

4 gemiddeld voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g

Bereiden

  1. Verdeel de bloemkool in roosjes en rasp de bloemkoolroosjes grof.
  2. Klop de knoflook, gember, citroenrasp, -sap, bosui, olie, zout en peper tot een dressing.
  3. Meng de bloemkool met de dressing, garnalen en het krabvlees.
  4. Verdeel deze tabouleh over 4 glazen of schaaltjes.
  5. Meng de crème fraîche met de pepersaus en ketchup.
  6. Verdeel deze saus over de tabouleh en garneer met reepjes paprika.

Bereidingstip

Vervang de krab uit blik door stukjes surimi.

Neem rivierkreeftjes in plaats van Hollandse garnalen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 405 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 17 g
Vet
Waarvan verzadigd
31 g
10 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.