Overige video's

Bloemkoolschotel

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 235 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g

Bereiden

  1. Kook de aardappelblokjes met de bloemkoolroosjes in de melk en de curry pasta op een matige hittebron gaar.
  2. Verhit de olie en de boter in een koekenpan en bak de champignons snel lichtbruin en knapperig. Bestrooi ze met een beetje zout.
  3. Schep de groenten en aardappels uit de melk zodra ze gaar zijn en verdeel ze over de borden. Schep de champignons er bovenop.

Bereidingstip

Serveersuggestie: Eet bij dit gerecht raita: yoghurt gemengd met geraspte komkommer, fijngehakte muntblaadjes of gedroogde munt en een snufje zout.

Wijnadvies

Je kan kiezen tussen een fris pilsje of witbier en een lekkere, strakke maar volle witte wijn, bij voorkeur uit de Nieuwe Wereld.

Voedingswaarde p.p.
Energie 235 kcal
Koolhydraten 26 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
9 g
2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.