Overige video's

Bloemkoolpannenkoekjes

4 gemiddeld lunch, klein gerecht, bijgerecht, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Blancheer de bloemkool circa 5 minuten in ruim kokend water met zout. Laat uitlekken en afkoelen.
  2. Klop intussen een luchtig beslag van de bloem, het bakpoeder, de karnemelk, eieren, nootmuskaat, zout en peper. Laat even staan.
  3. Snijd de bloemkool fijn en schep samen met een handje gehakte bieslook door het beslag. Verhit een beetje olie of boter in een koekenpan en bak hierin na elkaar 4 pannenkoekjes van het beslag.
  4. Bestrooi aan het einde van de baktijd met wat geraspte (Parmezaanse) kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.