Overige video's

Bloemkoolfrittata met rode ui

4 eenvoudig brunch, lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Vet de ovenschaal in.
  2. Kook de bloemkool 4-5 minuten en giet af. Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  3. Schep de tomaatjes en bloemkoolroosjes erdoor en bak ze 2-3 minuten mee. Verdeel het groentemengsel over de ovenschaal.
  4. Klop de eieren los met de kookroom, mosterd, paprikapoeder en Italiaanse kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Giet het eimengsel over de groenten en bestrooi met de kaas. Bak de frittata circa 25 minuten in het midden van de oven. Lekker met sla of geroosterd brood.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.