Overige video's

Bloemkoolcurry met yoghurt

Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 5 minuten.
  2. Voeg de paprika, wortel en bloemkool toe en roerbak enkele minuten.
  3. Roer de currypasta erdoor en fruit 1 minuut mee. Voeg de tomatenblokjes toe en breng al roerend aan de kook. Laat de groenten in circa 10 minuten gaar sudderen.
  4. Breng op smaak met zout en peper en roer als laatste de yoghurt erdoor (houd wat apart om te garneren). Warm de yoghurt eventueel nog een paar minuten mee, maar laat niet meer koken.
  5. Serveer met wat yoghurt erop. Lekker met rijst.
Voedingswaarde p.p.
Energie 180 kcal
Koolhydraten 13 g
Eiwit 6 g
Vet
Waarvan verzadigd
10 g
3 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.